Σχετικά με εμάς

Το γραφείο συστάθηκε το 1983 στην Κυπαρισσία από το Γεώργιο Γκότση, Πολιτικό Μηχανικό. Το 2021, έπειτα από μία σειρά εσωτερικών ζυμώσεων, το γραφείο μετονομάστηκε σε GOTSIS ARCHITECTS + ENGINEERS, αποτελούμενο πλέον από μια ομάδα μηχανικών που ειδικεύεται στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής κτιρίων. Η υβριδική σύνθεση του γραφείου, τόσο από νέους όσο και από έμπειρους μηχανικούς, συνδυάζει αρμονικά τη δημιουργικότητα με την εμπειρία, δημιουργώντας κτίρια με μοναδική αρχιτεκτονική και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Ποιοί είμαστε

Gotsis Architects + Engineers - Γεώργιος Γκότσης

Γεώργιος Γκότσης

Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Παβίας (Università degli Studi di Pavia) το έτος 1982. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ασχολήθηκε με θέματα μελέτης και σχεδιασμού γεφυρών. Επιστρέφοντας από την Ιταλία, ξεκίνησε αμέσως την επαγγελματική του σταδιοδρομία με τη δημιουργία του δικού του γραφείου. Ασχολείται με όλο το φάσμα ενός έργου (έρευνα – μελέτη – επίβλεψη – κατασκευή – διοίκηση).

Gotsis Architects + Engineers - Γκότσης Κωνσταντίνος – Παρασκευάς

Γκότσης Κωνσταντίνος – Παρασκευάς

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (2014), στο οποίο φοίτησε με πλήρη υποτροφία. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πεδίο “Πολιτική Μηχανική και Αειφόρος Σχεδιασμός” από το ίδιο Τμήμα (2016) και μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο πεδίο “Αντισεισμικός Σχεδιασμός Κατασκευών” από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (2018). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως βοηθός διδασκαλίας στα προπτυχιακά μαθήματα της Εδαφομηχανικής και των Θεμελιώσεων, καθώς και στο μεταπτυχιακό μάθημα της Σεισμικής Ενίσχυσης Κατασκευών με Σύνθετα Υλικά. Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ανάλυση κατασκευών και η εφαρμογή συστημάτων ταυτόχρονης ενεργειακής και αντισεισμικής αναβάθμισης σε υφιστάμενα κτίρια.

Gotsis Architects + Engineers - Λαμπροπούλου Μαίρη

Λαμπροπούλου Μαίρη

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Σχεδιάσεως Έργων Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων του ιδιωτικού ΤΕΛ ΑΚΜΗ (1994). Ξεκίνησε την καριέρα της το 1996 στο γραφείο, και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο μέλος. Έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα έκδοσης οικοδομικών αδειών καθώς και σε αυτό της υπαγωγής αυθαίρετων κατασκευών σε Νόμους περί αναστολής επιβολής κυρώσεων.

Gotsis Architects + Engineers - Λιακοπούλου Έφη

Λιακοπούλου Έφη

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών (2015) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο πεδίο “Αντισεισμικός Σχεδιασμός Κατασκευών” του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ίδιου Πανεπιστημίου (2018). Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το σχεδιασμό νέων κτιρίων, αλλά και με τις ανακαινίσεις. Η θεματολογία των έργων της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, από την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων σε κτίρια καταστημάτων και κλινικών, έως το σχεδιασμό ιδιωτικών κατοικιών και ξενοδοχείων.